Followers

Search Engine Submission - AddMe

Peluang Bisnes Produk Halal HPA Bersama Team DuniaHerbaHPA Secara Online. Jana Bonus Lumayan Setiap Bulan Dengan Menjadi Pengguna Setia dan Pemasar Produk HPA. Mari Bersama Kami.

Kenali HPA & Radix

Kopi Radix...Mai Secawan. Pasti anda masih ingat dialog iklan ini di kaca TV. Kini Radix bukan sekadar kopi. Pelbagai produk telah dikeluarkan menggunakan jenama Radix termasuk restoran HPA seperti Radix Fried Chicken (RFC). Radix adalah satu jenama.

Syarikat yang mengusahakannya ialah HPA Industries Sdn Bhd. Syarikat ini diasaskan oleh Tuan Haji Ismail bin Haji Ahmad pada 15 Julai 1995 adalah merupakan sebuah syarikat tempatan dan 100% milik bumiputra Muslim. HPA sangat komited dalam mengeluarkan produk-produk Halal seperti:

  • Makanan kesihatan & penawar penyakit berasaskan herba,

  • Produk makanan & minuman Halal

  • Produk makanan sejuk beku

  • Produk aiskrim

  • Produk penjagaan diri

  • Produk kegunaan harian dan

  • Produk kosmetik.

Produk HPA adalah produk yang paling banyak diminati di pasaran kerana harganya yang sangat berpatutan, berkualiti tinggi, mujarab dan selamat digunakan. Sehingga kini HPA telah mengeluarkan lebih 300 jenis produk dipasaran dan ianya semakin bertambah dari masa ke semasa.

CIRI-CIRI PRODUK HPA

1. Dikilangkan mengikut standard “Good Manufacturing Practice” (GMP)

2. Diluluskan oleh Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK) dibawah Kementerian Kesihatan Malaysia.

3. Diiktiraf HALAL oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM).

4. Menggunakan 100% herba.

5. Tidak mengandungi sebarang bahan kimia dan steroid.

6. Melepasi ujian had kandungan logam berat, ujian had Mikrob dan ujian had kecairan.

7. Dipantau oleh Panel Syariah HPA

HPA, Menjadi Pilihan Kerana ...

Sebuah perniagaan 100% milik BUMIPUTERA ISLAM. Yuran keahlian hanya RM 30.00 SEUMUR HIDUP. Mempunyai 20 TAHUN pengalaman dalam Industri HERBA. Lebih 145 PRODUK HALAL keluaran HPA INDUSTRIES SDN BHD. 11 Ganjaran lumayan untuk AHLI. Bertemakan Islam (Pekerja berwuduk sebelum memulakan kerja) Kilang Sendiri dibawah Skim Bank Pembangunan Malaysia. Kelulusan dari Biro Farmaseutikal Negara (BPFK) Malaysia. Pengesahan dari Pusat Konsultasi Syari'ah sebagai MLM Syari'ah. Memiliki sebuah "Pusat Penyelidikan Perubatan Jawi".

Guna & Ajak Orang Guna, Hasilnya 4 Angka Sebulan!

Langkah 1: Jadi Pengguna Produk HPA

Hanya guna produk keperluan harian anda (jenama HPA) sekitar lebih kurang RM100 (50NM) setiap bulan.
Contoh: 2 botol Spirulina dan 2 botol Mega 3 Kapsul (Total: RM 96 dan NM: 50) anda boleh mendapat pendapatan 4 angka. Dengan tugasan anda dapatkan 6 rakan yang guna dan buat langkah seperti anda.
(ini sekadar contoh, anda boleh pilih mana-mana produk HPA yang lain untuk kegunaan anda. contoh lain http://group.duniaherbahpa.com/category/tips-maintain-bulanan/)

Langkah 2: Menaja 6 orang di bawah anda sebagai ahli HPA seterusnya ajak mereka juga menjadi pengguna seperti anda.
Hantar dan promosikan laman web replika anda (contoh: www.duniaherba.net/userid_anda) kepada rakan, ahli keluarga, saudara-mara, kenalan dan prospek. Selepas anda mendapat 6 rakan (ahli VIP), minta mereka promosikan juga web replika mereka. Itu sahaja tugas anda.

Anda mahu RM 7770.00 setiap bulan?
Konsepnya ialah anda jadi pengguna dan ajak orang jadi ahli HPA dan pengguna produk HPA. Belian minima setiap bulan hanyalah sekitar RM 100.

Cara Sistem ini bekerja:
1.  Bulan pertama anda seorang (1)
2.  Bulan ke-2 anda ada 6 orang
3.  Bulan ke-3 anda ada 36 orang
4.  Bulan ke-4 anda ada 216 orang
5.  Bulan ke-5 anda ada 1296 orang
Kini kumpulan anda ada 1540 orang.
Kiraan Bonus Secara KASAR:
1540 didarabkan dengan 50 NM yang dilakukan oleh setiap orang dan kemudian didarabkan pula dengan peratus bonus peribadi sebanyak 10%. Ingat, 10% hanyalah sekadar contoh dan ia adalah peratus peribadi paling minima dalam HPA.
1540 x 50NM x 10% = RM 7770.00 sebulan.

Soalan: Perlukah anda menaja sehingga 1540 orang?

Jawapan: Tak perlu. Anda hanya perlu taja 6 orang yang pertama sahaja dan kemudiannya mengajar dan bimbing mereka lakukan perkara yang sama macam yang anda buat iaitu  

MENGGUNA 50 NM SETIAP BULAN dan MENAJA 6 ORANG.

Soalan: Bonus 4 angka tak cukup, saya nak 5 angka sebulan. Macamana tu?

Jawapan: Setiap orang maintainlah 100 NM setiap bulan. Kiraan bonusnya secara KASAR akan menjadi:
1540 org x 100 NM x 10% = RM 15400 sebulan
Pendapatan (bonus) ini adalah KIRAAN KASAR sahaja malah anda boleh dapat lebih lagi sebenarnya kerana terdapat beberapa bonus tambahan lagi yang tidak dimasukkan dalam kiraan di atas.
Sanggupkah anda mencabar diri anda melakukan 2 perkara UTAMA di atas? Bertindak segera dan anda akan mula menjana pendapatan setiap bulan dari bisnes HPA. Yang penting kena bertindak dan usahakan secara berterusan (istiqamah).
Ada soalan lain tentang pelan pemasaran di atas?

No comments:

Post a Comment

Free SEO Tools

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme