Followers

Search Engine Submission - AddMe

Peluang Bisnes Produk Halal HPA Bersama Team DuniaHerbaHPA Secara Online. Jana Bonus Lumayan Setiap Bulan Dengan Menjadi Pengguna Setia dan Pemasar Produk HPA. Mari Bersama Kami.

Kenali HPA & Radix

Kopi Radix...Mai Secawan. Pasti anda masih ingat dialog iklan ini di kaca TV. Kini Radix bukan sekadar kopi. Pelbagai produk telah dikeluarkan menggunakan jenama Radix termasuk restoran HPA seperti Radix Fried Chicken (RFC). Radix adalah satu jenama.

Syarikat yang mengusahakannya ialah HPA Industries Sdn Bhd. Syarikat ini diasaskan oleh Tuan Haji Ismail bin Haji Ahmad pada 15 Julai 1995 adalah merupakan sebuah syarikat tempatan dan 100% milik bumiputra Muslim. HPA sangat komited dalam mengeluarkan produk-produk Halal seperti:

 • Makanan kesihatan & penawar penyakit berasaskan herba,

 • Produk makanan & minuman Halal

 • Produk makanan sejuk beku

 • Produk aiskrim

 • Produk penjagaan diri

 • Produk kegunaan harian dan

 • Produk kosmetik.

Produk HPA adalah produk yang paling banyak diminati di pasaran kerana harganya yang sangat berpatutan, berkualiti tinggi, mujarab dan selamat digunakan. Sehingga kini HPA telah mengeluarkan lebih 300 jenis produk dipasaran dan ianya semakin bertambah dari masa ke semasa.

CIRI-CIRI PRODUK HPA

1. Dikilangkan mengikut standard “Good Manufacturing Practice” (GMP)

2. Diluluskan oleh Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK) dibawah Kementerian Kesihatan Malaysia.

3. Diiktiraf HALAL oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM).

4. Menggunakan 100% herba.

5. Tidak mengandungi sebarang bahan kimia dan steroid.

6. Melepasi ujian had kandungan logam berat, ujian had Mikrob dan ujian had kecairan.

7. Dipantau oleh Panel Syariah HPA

HPA, Menjadi Pilihan Kerana ...

Sebuah perniagaan 100% milik BUMIPUTERA ISLAM. Yuran keahlian hanya RM 30.00 SEUMUR HIDUP. Mempunyai 20 TAHUN pengalaman dalam Industri HERBA. Lebih 145 PRODUK HALAL keluaran HPA INDUSTRIES SDN BHD. 11 Ganjaran lumayan untuk AHLI. Bertemakan Islam (Pekerja berwuduk sebelum memulakan kerja) Kilang Sendiri dibawah Skim Bank Pembangunan Malaysia. Kelulusan dari Biro Farmaseutikal Negara (BPFK) Malaysia. Pengesahan dari Pusat Konsultasi Syari'ah sebagai MLM Syari'ah. Memiliki sebuah "Pusat Penyelidikan Perubatan Jawi".

PELUANG PERNIAGAAN

Peluang Perniagaan Bersama HPA
HPA adalah pemenang Anugerah Perdana Menteri sempena MAHA 2008
HPA menawarkan peluang perniagaan yang cukup menarik dan anda pasti mampu menjana pendapatan lumayan melaluinya, InsyaAllah. Produk-produk HPA dipasarkan melalui anak syarikat HPA, Al-Wahida Marketing Sdn Bhd menggunakan kaedah pemasaran berbilang aras (Multi Level Marketing).
Perniagaan MLM HPA telah mendapat pengiktirafan sebagai MLM Syariah daripada Biro Konsultansi Majlis Ulama Indonesia dan HPA juga mempunyai Panel Syariah sendiri seramai 11 orang yang bertindak memantau segala aktiviti perniagaan HPA dari segi penyediaan produk dan konsep perniagaan yang digunakan. Ahli panel ini terdiri daripada para ahli akademik, pensyarah, professor dan ahli agama.
HPA turut menyediakan kursus keusahawanan dan perawatan herba yang mantap kepada semua ahli untuk melahirkan usahawan yang hebat dan juga perawat yang terlatih. Plan pemasaran HPA yang dirangka mampu memberi pendapatan lumayan dan ianya terbukti dengan lahirnya ramai usahawan HPA dengan pendapatan 4, 5 angka sebulan.
"HPA telah diiktiraf sebagai MLM berlandaskan Syariah oleh barisan Panel Syariah HPA seramai 11 orang. Justeru itu, bisnes ini TIDAK TERLIBAT dengan..."
 • Sistem Piramid
 • Sistem Binary/Trinary/Matrix
 • Skim Cepat Kaya
 • Sistem 4 D (Duduk Diam, Dapat Duit)
Perniagaan MLM Online Bersama DuniaHerba.net
Perniagaan MLM menggunakan internet merupakan kaedah pemasaran baru yang kini mula mendapat perhatian ramai. DuniaHerba.net dibangunkan bertujuan untuk membantu para ahli HPA dari group ini membina rangkaian pengedar secara online kerana peluang untuk mendapatkan prospek dan downline melalui Internet sangat tinggi. Dan ianya ternyata MUDAH, CEPAT, BERKESAN, SELAMAT dan KURANG KOS operasi.
Bagaimana web ini berfungsi? Apabila anda mendaftar sebagai ahli VIP di web ini, anda akan menerima sebuah laman web replika secara percuma (contoh: www.duniaherbahpa.net/userid_anda) yang akan membolehkan anda mempromosinya di Internet. Kemudian, apabila ada pengguna yang mendaftar sebagai ahli VIP melalui laman web replika anda, mereka akan secara automatik menjadi downline anda.
Yang lebih memudahkan ialah setiap pendaftaran ahli baru VIP di bawah anda melalui web DuniaHerba.net akan diuruskan oleh Admin web termasuk penghantaran kit niaga HPA.
"Yuran Keahlian HPA Hanya RM 30* sahaja SEUMUR HIDUP"
*Tidak termasuk kos penghantaran kit niaga HPA
LANGKAH JANA PENDAPATAN BERSAMA HPA  1. DAFTAR menjadi Ahli HPA melalui web ini (keahlian VIP)

  2. MEMBELI dan MENGGUNA produk HPA sekurang-kurangnya 50NM (sekitar RM 100) sahaja SETIAP BULAN untuk layak mendapat BONUS.

  3. MENDAPATKAN AHLI BARU - 6 ORANG sahaja dengan mempromosikan laman web anda yang diberikan PERCUMA!

  4. BANTU ahli baru untuk lakukan langkah no 2 dan 3 di atas.


Dengan melaksanakan langkah-langkah ini secara konsisten, anda akan berpeluang menjana pendapatan lumayan secara berterusan, InsyaAllah.
Jom Mulakan Perniagaan Online Anda Bersama Kami. Bina Rangkaian Anda Secara Online Sekarang Juga!
KELEBIHAN PERNIAGAAN HPA

 1. Keahlian HPA hanya RM30 seumur hidup. Tiada yuran tahunan.
 2. Ahli mendapat diskaun 20-25% untuk semua produk.
 3. Belian minima hanya 50 Nilai Mata (NM) setiap bulan untuk layak mendapat bonus.
 4. Kepelbagaian jenis produk (kesihatan, harian, makanan, minuman, kosmetik dll)
 5. Produk berteraskan harga ihsan, murah dan mudah dipasarkan.
 6. Program ‘Perkongsian Bijak Cemerlang’ (PBC) untuk melahirkan usahawan cemerlang dengan pendapatan 5 angka sebulan.
 7. Program 'Perkongsian Ilmu Cemerlang' (PIC) & Sijil Herbalis untuk menjadi perawat dan herbalis.
 8. Peluang mempelajari ilmu perawatan seperti bekam, akupunktur, refleksologi, kiropraktik, ilmu diagnos penyakit melalui tapak tangan, iridologi (anak mata), lidah dan denyutan nadi.
 9. Ribuan stokis dan ratusan cawangan HPA di seluruh Malaysia.
 10. Tawaran 11 jenis ganjaran bonus lumayan melalui pelan pemasaran yang begitu mudah, adil dan sukses. Tiada penurunan pangkat dan peratusan bonus serta tiada group sales maintain!
 11. Ahli boleh melabur dalam Koperasi HPA untuk mendapatkan keuntungan.
 12. HPA mengiklankan produknya seperti Kopi Radix, Radix Cola, Sarsi, Cereal di TV3, TV9, akhbar harian, pengangkutan awam dan di papan-papan iklan.
 13. HPA mengeluarkan banyak produk kesihatan yang tentunya amat bermanfaat jika diamalkan oleh semua. Sebagai pengamal produk kesihatan HPA, insyaAllah anda akan mendapati tahap kesihatan anda menjadi semakin baik.
 14. Ahli akan mendapat NM dengan berbelanja di Restoran Radix Fried Chicken (RFC), Restoran Radix Oriental Cuisine (ROC), Restoran Radix Organic Recipe (ROR), Restoran Radix Pizza House (RPH), Radix Chicken House (RCH), menggunakan perkhidmatan Dobi Toharah dan menginap di Hotel HPA.
 15. Setiap bulan HPA akan menginfakkan sebahagian keuntungan kepada pertubuhan kebajikan, maahad tahfiz dan rumah anak yatim.
 16. Penerapan amalan Islam dalam pekerjaan seperti semua pekerja diwajibkan berwudhuk, menutup aurat, membaca Al-Ma’thurat dan solat sunat dhuha sebelum memulakan kerja.
 17. Ahli akan mendapat diskaun sehingga 50% apabila menginap dimana-mana rangkaian Hotel De'Palma.


KELEBIHAN SERTAI AHLI HPA BERSAMA DUNIAHERBAHPA.NET

 1. Mendapat laman web replika percuma, contoh: http://www.DuniaHerbaHPA.net/username_anda
 2. Sistem Autodownline yang memudahkan untuk mendapat ahli (downline) dengan mempromosi web replika anda.
 3. Dilengkapi dengan Sistem Emel Autoresponder yang canggih yang akan melakukan tugas follow up prospek secara automatik melalui emel.
 4. Penghantaran produk secara pos untuk downline.
 5. Penajaan tanpa sempadan dan boleh dilakukan pada bila-bila masa.
 6. Kaedah Internet untuk kembangkan bisnes dan dapatkan downline.
 7. Admin akan membantu dengan memberikan pelbagai tips dan panduan promosi secara berterusan.
 8. Dapat mengetahui maklumat senarai ahli HPA dibawah anda seterusnya memudahkan anda untuk membuat tindakan susulan.
 9. Pendaftaran ahli baru secara online diuruskan oleh admin DuniaHerbaHPA.net.
 10. Menyediakan latihan untuk berjaya dan bahan-bahan bagi penajaan yang sangat berguna bagi menyokong anda dan ahli kumpulan anda.
 11. Khidmat sokongan melalui Yahoo Messenger, Email, SMS, Call, Facebook dan Offline 24 jam sehari.

Mari Bermuamalah Bersama Kami
Marilah bersama-sama kami menjalankan muamalah yang unik serta berlandaskan syariat Islam ini. HPA telah membuka peluang yang seluas-luasnya untuk anda menjadi pengedar HPA bagi menjayakan perniagaan ini dan sudah tentu HPA menawarkan satu pendapatan yang bukan sahaja menarik dan lumayan tetapi yang paling penting adalah barakah.
Kenapa barakah? Pertama, sebagai Muslim sejati, HPA sentiasa memastikan perniagaan yang ditawarkan ini bebas sama sekali dari amalan riba. Kedua, HPA tidak akan bersyubahat dan akan memastikan sumber bahan mentah yang digunakan adalah tidak bertentangan dengan syarak.
Seterusnya HPA akan menentukan para pekerja dan pengedar mematuhi etika sebagai Muslim sejati supaya kita semua, InsyaAllah akan mendapat Perlindungan, Keberkatan dan Dimurahkan Rezeki dimana juga kita berada.
Marilah Bersama Perniagaan Umat Islam Terulung Di Era Ini. Pastinya Inilah Pilihan Anda!


No comments:

Post a Comment

Free SEO Tools

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme